Omat ihonhoitosuosikkini

Näihin hurahdamme vuonna 2017

Kannattaako kosmetiikan ainesosia välttää? Monet ovat kovin huolissaan kosmetiikassa käytetyistä ainesosista ja yleistyneistä allergioista ja yliherkkyysreaktioista myös usein syytetään niitä. Kauneus ja Terveys.fi selvitti kannattaako todella olla huolissaan ja mistä.

Nyt kun kosmetiikan ainesosista tuli tietopakkaus tuohon alkuun, aion listata tämänhetkiset ihonhoito- ja terveyssuosikkini. Tehtävä tulee olemaan vaikea, koska minulla on niitä niin paljon Kuiskaus Tein listan kynällä kirjoittamalla ( välillä kylppärissä Leveä hymy ), josta sitten näpyttelin teille lempparini. ( Rakastan muuten lukea vuoden Parhaat Kauneustuotteet Beauty Awardseja alan lehdistä sekä netistä. Silmänisku)

Tehtävä olikin hyvin vaikea, joten mainitsen muutamia todella hyviä. Ihostani vielä, että se on pintakuiva sekaiho, jonka hoito vaatii kekseliäisyyttä, koska se pukkaa finnejä heti, jos en puhdista sitä kunnolla, mutta kuivuu ajoittain ja muuttuu punaiseksi ja ärtyneeksi, joten olen kokeillut vuosien varrella todella monia tuotteita, joista sitten on jäänyt parhaita käyttöön.

PARAS PUHDISTUS NORMAALI- JA SEKAIHOLLE: DERMALOGICA: Precleance ja Special Cleansing Gel-yhdistelmä, DERMOSIL: Kasvopesu, Sensitive Intiimisaippua, Nature Cleansing Gel ja E-vitamiini-puhdistusvaahto, ACO FACES: Kuoriva-puhdistusvaahto

PARAS PUHDISTUS KUIVALLE JA HERKÄLLE IHOLLE: LUMENE: Kosteuttava puhdistusvoide, ORIFLAME: Ecobeauty Puhdistuselmulsio, Royal Velvet- puhdistusemulsio, Phytomer: Visage-puhdistusemulsio, DERMOSIL: Puolukka-puhdistusöljy

PARAS KASVOVESI KUIVALLE JA HERKÄLLE IHOLLE: DERMALOGICA: Multi-Active Toner, UltraCalming-Mist, PHYTOMER: Visage-ruusukasvovesi, ORIFLAME: Ecobeauty-kasvosuihke, Royal Velvet Soothing Toner, ACO FACE: Kosteuttava kasvosuihke, Rescue-Mist, AVENE: Lähdevesisuihke, MADARA: Nokkossuihke

PARAS SEKA- JA RASVAISEN IHON KASVOVESI: ACO FACES: Kuoriva kasvovesi, DERMALOGICA: Clear Start-Mist, DERMOSIL: Nature Neroli-kasvovesi, CLINIQUE: Clarifying Toner 2 tai 3

PARAS 24 H KASVOVOIDE: DERMALOGICA: Skin Smoothing Lotion, Intensive Moisture Cream, Active Moist-emulsio, DERMOSIL: Sensitive-sarjan-voiteet, E-vitamiinivoide, Energiavoide, MADARA: Pihlaja DD-voide, LUMENE: SOS-voiteet, 24 H kosteusvoide, LOUIS WIDMER: Skin Appeal Sebofluid, AVON: Ultimate Supreme-voide, Absolute Even Multi Toner-ihonsävyä tasoittava hoito, ORIFLAME: Timanttivoide

PARAS PÄIVÄVOIDE: LUMENE LAB: Syväkorjaava päivävoide, ACO FACE: Day Cream for Mature Skin, ORIFLAME: Ecobeauty-voide, Royal Velvet-päivävoide spf, AVON: NutraEffects Kirkastava päivävoide spf 15, L´OREAL PARIS: Revitalift Filler, DERMOSIL: Q10-päivävoide, LOUIS WIDMER: Kosteuttava päivävoide spf 6

PARAS VÄRILLINEN PÄIVÄVOIDE: LUMENE: Värillinen päivävoide spf 25 VICHY: Idealia spf 25, DERMOSIL: Värillinen päivävoide

PARAS YÖVOIDE: LUMENE LAB: Syväkorjaava yövoide, ACO FACE: Yövoide for Mature Skin, AVON: NutraEffects Kirkastava Yövoide, Anew Clinical Hydra Recovery, L´OREAL PARIS: Revitalift Filler, DERMOSIL: Retinoli-Yövoide, ORIFLAME: Diamond Cellular Night Restorative Treatment, Royal Velvet-yövoide

PARAS IHONHOITOÖLJY: HAUT SEGALA: Jojoba- ja Avokado-öljy, PUHDAS+: Tyrniöljy, AVON: NutraEffects Miracle Glow, ORIFLAME: Ecobeauty, THE BODY SHOP: Oils of Life-öljy

PARAS MEKAANINEN KUORINTA: DERMALOGICA: Daily Microfoliant, DERMOSIL: Nature Peeling Cream, CLINIQUE: 7 days scrub, LA CURE: Face Exfoliative Cream, NEUTROGENA: Kaikki kuorinnat, ORIFLAME: Swedish Spa Purifying Scrub

PARAS KEMIALLINEN KUORINTA: AVON: Anew Clinical Resurfacing Peel-kuorintalaput, Clearskin Professional Clarifying Toner Pads, MALU WILZ: Papaija-entsyymikuorinta

PARAS SEERUMI: MIA HÖYTÖ: Lumous, ORIFLAME: Royal Velvet Lifting Elixir, Novage Ultimate Lift-superseerumi, AVON: Anew Supreme Ultimate Lift Dual Elixir, Anew Clinical A-F33, LANCOME: Visionnaire, BEE NATURALS: Queen Bee Facial Serum, L’OREAL PARIS: Revitalift Filler

PARAS kOSTEUTTAVA TEHOAINE: DERMALOGICA: Skin Hydrating Booster, MALU WILZ: HyaluronicMAX-Spray, PHYTOMER: Hydracontinue-kosteustiiviste, TBS: Oils of Life: Ravistettava bifaasinen hoitovesi

PARAS KOSTEUTTAVA/ ANTI-AGE NAAMIO: DERMALOGICA: Skin Hydrating Masque, AVON: Planet Spa: Luxuriously Refining-kasvonaamio, Oriental Radiance-kasvonaamio, Caribbean Escape-kirkastava naamio, Revitalising Retreat-kalvonaamio

PARAS HOITO- TAI ERIKOISTUOTE RASVAISELLE IHOLLE: DERMALOGICA: Clearing Mattifying-tehoaine, BREAKOUT-BOOSTER-TIIVISTE, AVON: Clearskin Professional Liquid Extraction Strip

PARAS SILMÄNYMPÄRYSVOIDE: DERMALOGICA: Intensive Eye Repair, Total Eye Care SK 15, TBS: Oils of Life Eye Creme Gel, LUMENE LAB: Syväkorjaava Silmänymp.voide: Eye Cream, PHYTOMER: Expertise Age Contour, L300: Bright and Firm Eye Cream, L´OREAL PARIS: Revitalift Filler Eye Cream

PARAS FINNIEN HOITOPUIKKO: LOUIS WIDMER: Skin Appeal Roll-on Skin Care Stick

PARAS AKNEN HOITOSARJA: DERMALOGICA: Clear Start-sarja ( sopii loistavasti myös aikuisille ), ACO, LOUIS WIDMER: Skin Appeal, ORIFLAME: Pure Skin, AVON: Clearskin Professional

PARAS ANTI-AGE TUOTE/ SEERUMI: AVON: Anew Ultimate Lifting Supreme-kasvovoide, Clinical Dual Elixir. ORIFLAME: Novage Ultimate Lift Superseerumi ja Ultimate Lift- Yövoide

PARAS KÄSIEN-JA JALKOJEN HOITOVOIDE: DERMOSIL: Voide käsille ja ja jaloille yöksi ja päiväksi

PARAS KYNSIEN HOITOSETTI: DEPEND: Mirakel Kit

VARTALONHOITO: DERMALOGICA: Puhdistusgeeli- kuorintavoide ja kosteuttava, kuoriva kosteusvoide, AVON: suihkugeelit,- kuorinnat ja vartalovoiteet, Planet Spa kylpy- ja suihkutuotteeet sekä vartalonhoitotuotteet, ORIFLAME: Kaikki suihkutuotteet, TBS: Suihkugeelit, -kuorinnat ja vartalovoiteet.

MUUT PARHAAT ERIKOISAINEET IHOLLE: DERMALOGICA: Map 15-Regenerator, Extra Firming- Booster, Gentle Soothing-booster, Skin Renewal-booster, Solar Defence Booster spf 50, Break Out Control-tehoaine, Overnight Clearing Gel, Climate Control, After Sun Repair, Concealing Spot Treatment

IHONPUHDISTUSLAITE: FOREO Mini, ORIFLAME: SkinPro Cleansing System-Ihonhoitoharja

PARAS APTEEKKISARJA: ACO, AVENE, VICHY, LUMENE LAB, LOUIS WIDMER, SEBAMED

PARAS MARKETTISARJA: L´OREAL PARIS, LUMENE, L300

PARAS KOTIMAINEN SARJA: LUMENE, DERMOSIL

PARAS ULKOMAINEN SARJA: DERMALOGICA, LANCOME, PHYTOMER, TBS: Oils of Life

PARAS HIUSTENHOITOSARJA: SIM: Arganöljy-sarja

PARAS SYVÄPUHDISTAVA JA ANTI-AGE-NAAMIO: FREEMAN: Charcoal-kuoriva naamio, AVON: Planet Spa- savinaamiot DERMALOGICA: Skin Refining Masque, MADARA: PEELING-naamio

PARAS MISELLIVESI: DERMOSIL: Misellar Makeup Remover, AVON: Anew Anti-Age Micellar Toner, MADARA: Misellivesi, LUMENE: Miselivesi, ORIFLAME: Diamond Micellar Cellar Solution-puhdistusvesi

PARAS YLLÄTTÄJÄ: THE BODY SHOP: Oils of LIfe-sarja

PARAS HUULIVOIDE: MUNKEN´S: Bi-salva-puikko sekä -purkki. LAVERA: Huulivoidepuikko, DERMALOGICA: Climate Control

PARAS RAVINTOLISÄ: DERMOSIL: Menolistica, Solistica

PARAS AURINKOSUOJA: DERMALOGICA: Super Sensitive Shield SPF 30, Solar Defence Booster spf 50

PARAS HOITOVOIDE: BEPANTHEN: emulsio & voide, PUHDAS+: Tyrniöljy, MUNKEN´S: Bi-salva, DERMALOGICA: Barrier Repair

ITSERUSKETTAVA VOIDE : L´OREAL PARIS: Itseruskettava geeli kasvoille ja vartalolle, LUMENE: Itseruskettava voide kasvoille ja vartalolle.

Kivaa, mutta aika työteliästä hommaa tämä listaaminen. Kuten huomaatte, käytän sekä kalliimpia että halpismerkkejä ja niin on myös meikkien kanssa. Hinta ei aina ole laadun tae ja hyvä niin.

&n

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *