Kasvojen puhdistuslaite Foreo Mini: Wau-efekti!!

5/5FOREO LUNA MINI
Nyt kirjoittanut: Katjasusanna (ikä: 45-54, katjasusanna.munblogi.com)
Ostin tällaisen turkoosinvärisen ja jopa oli iso ero jo ensimmäisellä kerralla seerumin ja voiteen imeytymisessä pesun ja käsittelyn jälkeen. Iho tuntui myös tosi pehmeältä, vaikka minulla muutama hormoninäppy onkin. Olen varma, että nyt löytyi se laite, jota olen iholleni kaivannut. Minulla on kasvoharjoja useampikin, mutta jotenkin en ole vain tykännyt niistä. Joko ne ovat tehneet ihon punoittavaksi tai sitten tulos on ollut +-0. Nyt tuli varmaa, mutta hellää jälkeä heti ja tuntuu, että kasvoissa kiertää verikin paremmin, mutta hyvällä tavalla. Posket tuntuvat todella pehmeiltä. Wau-efekti! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, kokeiluversionhan saa jo 29,90 eurolla, jollei uskalla heti investoida enempään. ( Kuvat lainattu netistä )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *