Trendit 2017

Ihonhoitosuosikit 2017Trendit, joille sanomme goodbye

Trendit tulevat ja menevät, kuten 2016 huomattiin, mutta kolme asiaa näyttävät jatkavan ”voittokulkuaan: Vahvat kulmakarvat, näyttävät ”asennehuulet”, sekä lempeä nude-look. Mikä näistä on sinun juttusi? Vai onko mikään? Omasta puolestani voin sanoa, että kaikkia olen kokeillut, mutta arkena ainakin nude-look on ehdoton suosikkini. Käyn nykyisin enää harvoin ulkona, mutta silloin kirkkaan punaiset huulet tuntuvat omimmilta, jos vain on aikaa tehdä kestävä huulimeikki. Jos ei, kulmakarvat ovat sitten se juttu nude-huulien kera.

Onneksi tänä päivänä periaatteessa kaikki on muotia. Nimenomaan se oma tyyli, jos jokin on in. Se, missä itse viihdyt parhaiten, sanovat lehdet ja netti mitä tahansa. Ja se on hieno juttu, että julkkiksissakin on todella paljon esimerkkejä siitä, jotka viis veisaavat mistään trendeistä. He jopa tekevät niitä, kuten australialainen Ruby Rose Langenheim, joka on näyttelijä, malli, televisiopersoona, artisti ja DJ, joka on tunnettu muun muassa Orange Is the New Black -televisiosarjasta. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2007 juontaessaan Australian MTV:tä. Hän on upea näky sheivatussa tummassa ja lyhyessä tukassaan ja tatuoidussa ja treenatussa kropassaan. Hän on myöskin ylpeä siitä, että pitää naisista. Hänet onkin nähty ainakin huippumalli Cara DeLevignen kanssa suutelemassa lehden kannessa. Cara onkin toinen nainen, joka on täysin sinut lesboutensa kanssa.

Lisäksi entinen malli ja nykyinen näyttelijä Amber Heard on rohkeasti ilmoittanut olevansa bi-seksuaali. Hänet on myöskin nähty Caran kanssa kädet toistensa ympärillä muotinäytöksissä. Amber, joka oli tällöin naimisissa näyttelijä Johnny Deppin kanssa, sai maistaa mustasukkaisen Deppin nyrkistä juuri juhliessaan Caran kanssa. Tämä johti parin avioeroon hyvin pian. ( Kuvat lainattu netistä ja osa tekstistä Wikipediasta. )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *